SEGAF Nyhedsbrev
Juni 2022

Hans Stenderup, Æresmedlem af SEGAF
En formand takler af 
Resultater SEGAF Open 2022
Resultater Ledreborg Challenge
Resultater Senior Elite Tour I
Referat Generalforsamling 
Langsø Slot Open - by PING

Danish Senior Amateur Open Championship
Turneringsprogram 2022

Hans Stenderup

Æresmedlem af SEGAF

Hans Stenderup, med Æresmedlemsskab Diplom og blomster
Under generalforsamlingens sidste punkt blev Hans Stenderup udnævnt som Æresmedlem af SEGAF, foreningens første æresmedlem. Afgående formand Henrik Johansen motiverede udnævnelsen, bl.a. med disse ord:

Inden SEGAF blev oprettet var Hans formand for “Dansk Golf Unions Senior elite komite” fra 1997-2002. Ifm. nedlæggelsen af denne komite blev SEGAF oprettet samme år.

Hans var med til at starte foreningen op og sad i bestyrelsen de første par år. Hans kommer igen ind i bestyrelsen i 2012 og sidder som formand frem til 2014.
Hans har desuden været ansvarlig for Danish Senior Open i mange år.
Da SEGAF i slutningen af 2015 oplever store problemer på næsten alle områder, var Hans blandt de første til at støtte op om en ny bestyrelse. Det var så her, at jeg havde fornøjelsen for første gang at møde Hans uden for golfbanen og opleve, hvor meget han brændte for Senior golf.
Som alle ved, er det siden gået godt for foreningen, og vi kan kun sende en kæmpe tak til Hans og glæde os over, at vi stadig kan trække på hans erfaring såfremt der skulle dukke noget op.

Hans Stenderup, vil du rejse dig og modtage æresbevisningen og blomster på at du er det første Æresmedlem i SEGAF.

Udnævnelsen af Hans Stenderup blev af forsamlingen modtaget med stående ovationer.

Farvel til Formanden

Som det fremgår af Generalforsamlings referatet ønskede Henrik B. Johansen ikke genvalg til bestyrelsen.
Da den nye bestyrelse var blevet valgt, bad Torben Jørgensen om ordet.
Torben takkede Henrik for de fine værdier han havde bragt med ind i bestyrelsen - bl.a. humor, empati, evne til at indgå kompromis - og for hans store arbejdsindsats de forløbne år, og for det niveau han havde fået SEGAF op på.

Forsamlingen hyldede Henrik med stående ovationer, mens han fik overrakt blomster og nogle flaske rødvin.

NB! Læs den afgående formands sidste ord senere i Nyhedsbrevet under Referat af Generalforsamlingen

SEGAF Open 2022

Sponseret af
Sct. Knuds Golfklub, 16. hul

Resultater

Så fik vi afviklet SEGAF Open på Sct. Knuds GK. Tilslutningen var stor (tak for det), idet 104 spillere deltog fordelt på 5 rækker. Banen stod flot, stor ros til greenkeeperne, restauranten sørgede godt for os og Simon i proshoppen var en stor hjælp hele weekenden. Stor tak til Wilson ved Lars Lørup, som var hovedsponsor på turneringen. Til sidst en tak til DGU's dommer, turneringsleder og frivillige, som fik os godt igennem turneringen. Der måtte omspil til, i 2 rækker, inden vinderen kunne kåres.
I Senior herre rækken vandt Torben Ifversen, Ledreborg PGC, foran Tony Jensen, Midtfyns GK, efter sejr på 1. omspils hul. Nummer 3 blev Michael Brodersen, The Scandinavian.
Senior damer blev vundet af Lotte Greve, Kokkedal, foran Birgitte Bruun Jensen, Simon's GC og Majken Juel Olsson, Fredensborg GC.
I Veteran herrer vandt Kim Worm, Ledreborg PGC, efter omspil over Thomas Frithjof, Simon's GC, på første omspilshul. Nummer 3 blev Søren Bollerup Hansen, Furesø GK.
I Veteran dame rækken vandt Anne Kaae, Værløse GK, foran Dorte Pyll Truesen, Roskilde GK, og Marianne Nielsen, Kolding GC. Superveteran herre rækken blev vundet af Svend Mathiasen, Odsherred GK, nummer 2 blev Hans Stenderup, Rungsted GK, og på 3. pladsen Knud Saaby, Aalborg GK.

SEGAF OPEN 2022 - Hole In One:

Hans Stenderup slog det perfekte slag på hul 13 og kunne notere sig sit 7. eller 8. HIO.


Seniorer, herrer:

1: Torben Ifversen, Ledreborg Palace Golf: +3 (efter omspil)
2: Tony Jensen, Midtfyns Golf: +3
3: Michael Brodersen, The Scandinavian: +5
4: Jakob Thomsen, The Scandinavian: +6
5.-7.: Henrik Balle, The Scandinavian: +7
5.-7.: René Michelsen, Esbjerg: +7
5.-7.: Michael Flindt, Helsingør; +7

Senior damer:
1: Lotte Greve, Kokkedal: +7
2: Birgitte B. Jensen, Simons: +15
3: Majken J. Olsson, Frendsborg: +25

Veteran herrer:
1: Kim Worm, Ledreborg: +12 (efter omspil)
2: Thomas Frithjof, Simons: +12
3: Søren B. Hansen, Furesø: +14
4: Peter H.Jensen, Frederikshavn: +17
5: Claus Jensen, Ishøj: +19

Veteran damer:
1: Anne Kaae, Værløse, +26
2: Dorthe P. Truesen, Roskilde: +41
3: Marianne Nielsen, Kolding; +43

Superveteran herrer:
1. Svend Mathiasen, Odsherred, +16
2. Hans Stenderup, Rungsted: +20
3: Knud Saaby, Aalborg: +25

Superveteran damer:
Ikke afviklet

Den fulde resultatliste kan ses her!

Ledreborg Senior og Veteran Challenge
Resultater:

Så blev årets 3. turnering afviklet. Ledreborg stillede igen i år deres bane til rådighed for Senior eliten. Lørdag var det meget blandet vejr med en del byger for de fleste, men heldigvis bød søndagen på sol på det meste af runden. Tak til LPGC , frivillige og Preben Flindt, som var starter.
Senior damer:
Lotte Greve 149, Else Kalstad 160, Anne Camilla Hartwig 178
Veteran damer:
Anne Kaae 159, Dorte Pyll Truesen 174, Christa Jørgensen 184
Senior herrer:
Hans Peter Jacobsen 148, Torben Ifversen 148, Tony Jensen 148
Veteran Herrer:
Jan Birger Jensen 152, Claus Jensen 157, Søren Bollerup Hansen 158
Super Veteran Herrer:
Pauli Seerup 171, Mathieu Arevalo 179, Per Ove Molin 187

Alle resultater https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/#/competition/2918214

Senior Elite 30+ Tour I, Gilleleje

Resultater

DGU Senior Elite Tour (30+) 1.afd. 127 spillere stillede til start i 7 forskellige rækker på Gillelejes flotte bane. Lørdag var der det man i Vest-Jylland ville kalde en let brise, og på Sjælland kaldes det meget blæsende. Søndag faldt vinden og det kunne også se på scores.
I Midage Damer vandt Pernille Midtgaard (+28), Aabenraa, foran klubkammeraten Frederikke Ellehøjgaard( +29) og Jennifer Pribil (+38), Furesø GK
I Senior Damer vandt Lotte Greve (+10), Kokkedal GK, foran Birgitte Jensen (+16), Simon's GC og Janni Jepsen (+18), Trehøje GK.
Veteran Damer blev vundet af Anne Kaae (+26), Værløse GK, foran klubkammeraten Helle Zobbe Mortensen (+27) og Annette Borch-Jensen (+32), Mølleåens GK.
Midage Herrer blev vundet af Lasse Vad (+9), Smørum GK, foran Ulrik Finnemann (+12), Nivå GK og Anders Thastrup Larsen (+12), Furesø GK. Ulrik lavede også det perfekte slag på hul 11 om lødagen. Flot.
Senior Herrer blev vundet af Kent Tonnesen (+3), Randers Fjord GK, efter omspil imod Nicholai Pfeiffer, Københavns GK. Jesper Happel (+4), Hjortespring GK, blev treer.
Veteran Herrer blev vundet af Jan Thylkær (+18) foran Henrik Johansen (+20), begge Simon's GC og Rene Dünweber (+21), Ledreborg PGC.
I Super Veteran Herre rækken vandt Hans Stenderup (+13), Rungsted GK, efter at være gået under sin alder om søndagen. Flot. Nummer 2 blev Steen Schaffalitzky (+18), Gilleleje GK, og nummer tre blev Ole Krogaard (+24), Simon's GC.
Stort tillykke til vinderne og en stor tak til DGUs folk og de frivillige, som sikrede vi fik en god weekend.
Link til resultatet:https://www.golfbox.dk/portal/golf_info/gbtourframe.asp?language=1030#/competition/3294748/leaderboard

 

Generalforsamling

Referat af Generalforsamling i SEGAF, 28. maj 2002

Formanden, Henrik B. Johansen (HBJ) bød velkommen. Glædede sig over at vi nu igen kunne mødes socialt og over det store fremmøde til generalforsamlingen.

1) Valg af dirigent!

På bestyrelsens vegne foreslog HBJ Claus Kongsted (CK), Simons, som dirigent. Der var ikke andre kandidater og forsamlingen valgte CK med applaus.

Dirigenten konstaterede at forsamlingen var lovligt indkaldt.

2) Bestyrelsens beretning!

HBJ fremlagde skriftligt (PP-præsentation) og mundtligt bestyrelsen beretning for året 2021:

”Jeg kan næsten bruge samme beretning, som jeg brugte i 2020. 

Det blev endnu et år, hvor Corona, test, afstand og håndsprit var blandt de mest brugte ord.
Heldigvis havde golfen lært meget af det første år og blev ikke påvirket i samme grad. De fleste klubber var åbne og man kunne spille uden de store gener. Stort set alle turneringer blev afviklet.

Turneringer

12-13 turneringer og nogle vinter-turneringer var med til at sikre, at alle kunne komme ud at spille i løbet af året. Der var stor deltagelse i de fleste turneringer, mens et par stykker måtte nøjes med et mindre antal deltagere.

DGU havde i år delt DM op således, at Seniorerne spillede på Svendborgs bane og Veteran/Super spillede på Kokkedals bane. Det betød at næsten alle i år kunne være med, så en stor tak til DGU for dette initiativ.

Som noget nyt havde vi arrangeret en rangliste ”RACE to April”, en turnering, hvor vores vinter-tours talte.  Michael Flindt, Helsingør modtog et gavekort fra vores nye sponsor, Golf Plaisir. Tak for det.  Bestyrelsen vil vurdere turneringsformatet til kommende vinter-tours.

Herrelandsholdet deltog også i år ved Hold-EM og måtte denne gang nøjes med en 7. plads. Som det ofte ses i disse turneringer, er det småting, der afgør om man slutter helt til tops eller må nøjes med en sekundær placering.
Vi deltog også i EM for herrer og her sluttede Søren Lauritsen, Rungsted, som bedste dansker på 13. pladsen.

Medlemmer

2021 blev igen et år hvor SEGAF kunne registrere et rekordhøjt antal medlemmer, hele 226 medlemmer, tak for den store opbakning til jer alle. Det gør en forskel når vi taler på vegne af SEGAF.

Økonomi

Torben vil senere redegøre for foreningens økonomi, men jeg siger ikke for meget, hvis jeg siger, vi har en sund økonomi.

Sponsorer

Jeg vil gerne takke vores mange sponsorer, som på den ene eller anden måde gør en forskel for foreningen. Uden jer ville vi ikke være det vi er i dag.

Den kommende bestyrelse vil have endnu mere fokus på denne del.

Klubberne

Jeg vil også gerne takke de mange klubber, som lægger bane til vores turneringer eller selv står for at arrangere en Senior 50+ turnering. Der er nu så stor rift om at arrangere disse turneringer, at vi i 2022 måtte sige melde negativt tilbage til en klub, da de spurgte om det ville være en god ide at arrangere en turnering i en given periode.
Vi vil dog rigtig gerne have flere klubber vest for Storebælt med til at arrangere turneringer.

DGU

En stor tak til DGU, som vi har et rigtig godt samarbejde med. DGU stillede igen i år dommere og turneringsledere til rådighed for SEGAF Open på Lyngbygaard og Danish Senior Open på Simon’s.

Bestyrelsen
I bestyrelsen er der også sket ændringer. Peter Adolph valgte at træde tilbage, da vi afholdt december måneds bestyrelsesmøde. Jeg vil gerne takke Peter for hans arbejde i bestyrelsen og store indsats især omkring Vinter-Tours og SEGAF turneringerne (blev modtaget med klapsalver).

Heldigvis var der en ny Peter klar til at træde ind. Peter Bjulf Gindrup overtog ansvaret for turneringerne. Peter stiller op til den kommende bestyrelse.
Jeg vil gerne takke den nuværende bestyrelse for et rigtig godt samarbejde i 2021 (blev modtaget med klapsalver).”

Bemærkninger til bestyrelsens beretning:
Poul Kofoed, Værløse, supplerede beretningen med en opfordring til medlemmerne om at anvende en ordentlig tone, når de henvendte sig til bestyrelsen og andre der gjorde et frivilligt arbejde.

3) Forelæggelse af regnskab til generalforsamlingens godkendelse!

Kasserer Torben Jørgen (TJ) præsenterede regnskabet, som viste et overskud på 31.000 kr. det er femte år i træk at regnskabet viser overskud, hvilket har medført at egenkapitalen stille og roligt er steget til 141.000 kr.

Regnskabet blev godkendt med applaus.

4) Behandling af forslag fra bestyrelsen
Revision af Vedtægter for SEGAF

Sekretær Lars Remvig (LR) gennemgik baggrunden for at bestyrelsen ønskede en revision af Vedtægterne i form af nedenstående tilføjelse til §3 og fortalte om de af bestyrelsen vedtagne kriterier for udnævnelse til æresmedlem.

Bestyrelsens forslag:
§3.7. Bestyrelsen kan, i henhold til ”Kriterier for udnævnelse af og optagelse som æresmedlem af Senior Elite Golf Amatør Foreningen”, udnævne personer som æresmedlem af SEGAF.

Bemærkninger:
Jakob Lunøe, Simoms, udtalte sin bekymring ved, at det var bestyrelsen og ikke generalforsamlingen, der var ansvarlig for udnævnelsen. Han ønskede dog ikke at stille noget ændringsforslag.

Bestyrelsens forslag blev godtaget med mere end 2/3-dels stemmer flertal.

5) Behandling af forslag fra medlemmerne

Der var ingen forslag fra medlemmerne

6) Fastsættelse af kontingent

På basis af budget for 2022, anbefalede bestyrelsen uændret kontingent, 350,- kr. om året.
Forslaget blev godtaget med applaus.

7) Valg af bestyrelsesmedlemmer

 Alle bestyrelsesmedlemmer er på valg!

Henrik B. Johansen ønsker ikke genvalg
Torben Jørgensen er villig til genvalg
Lars Remvig er villig til genvalg

Peter Bjulf Gindrup er villig til valg til bestyrelsen
Claus Langer er villig til valg til bestyrelsen

Torben Jørgensen og Lars Remvig blev genvalgt og Peter Bjulf Gindrup og Claus Langer blev valgt. (se præsentation af de 2 nye bestyrelsesmedlemmer nedenfor).

Torben Jørgensen holdt på dette tidspunkt en takketale for Henrik B. Johansen, for de fine værdier han havde bragt med ind i bestyrelsen – bl.a. humor, empati, evne til at indgå kompromis - og for hans store arbejdsindsats de forløbne år, og for det niveau han havde fået SEGAF op på.

Forsamlingen hyldede Henrik med stående ovationer, mens han fik overrakt blomster og nogle flaske rødvin.

8) Valg af suppleant

Claus Kongsted var villig til genvalg og blev valgt.

9) Valg af revisor

Jørgen Kjer, BDO, var villig til genvalg og blev valgt med akklamation.

10) Eventuelt
Anne Kaae, Værløse, spurgte om antallet af kvindelige medlemmer i SEGAF, mhp. muligheden for repræsentation i bestyrelsen. Bestyrelsen kunne ikke på stående fod give det aktuelle antal.

LR svarede at bestyrelsen var bevidst om problematikken med de få kvindelige elitegolfere, et problem som også blev drøftet hvert år med DGU, og oplyste at bestyrelsen i 2021 havde kontaktet 2 kvindelige medlemmer, som de anså som mulige kandidater til bestyrelsen. Ingen af dem ønskede imidlertid at stille op.

Jørgen Kjer, Kolding, takkede HBJ for hans indsats som formand og udtrykte også ønske om at man talte ordentligt til hinanden. Han havde konstateret, at antallet af medlemmer i SEGAF svarede til at hver dansk golfklub kun havde 2½ medlem i foreningen. Det måtte der arbejdes på, bl.a. så flere kom til matcherne og til arrangementerne.

Michael Flindt, Helsingør, oplyste at det nu endeligt var lykkedes at stable en landskamp mod Sverige på benene. Primært drejede det sig om en landskamp for Veteran (60+) herrer.

Poul Kofoed, Værløse, spurgte hvad overskuddet/egenkapitalen skulle bruges til. Opfordrede bestyrelsen at fortælle om de tanker de gik med.

HBJ rejste sig, og i en tale motiverede han, hvorfor bestyrelsen, nu hvor forsamlingen gennem accept af vedtægtsændringen havde gjort det muligt, ønskede at udnævne Hans Stenderup som SEGAF’s første Æresmedlem. Han bad Hans Stenderup om at rejse sig og modtage SEGAF’s Æresmedlemsskab Diplom og en smuk buket blomster.

Forsamlingen hyldede Hans Stenderup med stående ovationer.

Hans Peter Jacobsen fortalte om sin debut på senior landsholdet og dermed om sit første møde med Hans, samt om diverse oplevelser de havde haft sammen. Hvorefter han afsluttede sin tale med disse ord: ”Det er så fortjent med dine (Sølvnålen af DGU og Æresmedlemsskabet af SEGAF) hædersbevisninger”.

Den afgående formands ord

Da dette vil være min sidste ”formands tale” i denne omgang, vil jeg gerne lige benytte lejligheden til at sende en tak til de mange bestyrelsesmedlemmer, som jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med de sidste 6½ år.
Da jeg i 2015 blev bedt om træde til i bestyrelsen, var det en forening der var i oprør, bestyrelsen delt i to grupper, pengekassen var tom, kun få medlemmer, DGU talte man ikke med og der var ikke mange Senior 50+ turneringer.
Forskellige personer har igennem de sidste år været med til, at dette billede er blevet vendt og jeg er glad for at kunne give stafetten videre til den kommende bestyrelse velvidende, at de har et sundt fundament for de kommende år.
En stor tak til alle, der har været en del af det. Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med jer i tykt og tyndt.

Sidst men ikke mindst vil jeg slutte af med en opfordring til alle vores medlemmer….
Bestyrelsen består af frivillige, der bruger en del af deres fritid på at sikre
bedst mulige vilkår for alle foreningens medlemmer. 

Der vil blive begået fejl, men det er aldrig bevidst at disse fejl sker. Det er derfor heller ikke rimeligt, at sprogbruget overfor de frivillige ikke holdes på et niveau, som alle kan leve med!!
Jeg håber alle i 2022 og fremover vil huske på det, så alle synes det er skægt at være en del af foreningen.

Med dette sidste indspark vil jeg ønske SEGAF held og lykke fremover og vil glæde mig til at deltage i turneringerne som menigt medlem.

Herefter erklærede Dirigenten Generalforsamlingen for afsluttet.

Referent: Lars Remvig

Kriterier for udnævnelse til og bevarelse af Æresmedlemsskab af Senior Elite Golf Amatør Foreningen
Som æresmedlem kan bestyrelsen for Senior Elite Golf Amatør Foreningen (SEGAF), jfr. vedtægterne § 3.7, udnævne en person, der gennem sit virke og engagement over en længere årrække har gjort en særlig eller ekstraordinær indsats til gavn for senior elitegolfen i Danmark.

Udnævnelsen kan være på baggrund af en stor og særlig indsats for foreningen og for senior- og veterangolfen i Danmark, f.eks.:

  • Udvist en længevarende interesse for foreningens liv
  • Være eller have været en markant personlighed i SEGAF
  • På værdig vis have repræsenteret foreningen
  • Have virket på bestyrelsesplan (eller været medlem) i en usædvanlig lang periode
  • Ved sin indsats have sat sig spor i foreningens historie
  • Have udført et enestående frivilligt arbejde i foreningen og/eller for dansk senior-/veterangolf.

Indstilling af personer til æresmedlem kan komme fra alle medlemmer af foreningen. En person, der er blevet udnævnt til æresmedlem af SEGAF,

  1. inviteres til foreningens årlige generalforsamling.
  2. har stemmeret på generalforsamlinger.
  3. er kontingentfri.
  4. har ”wild card” til SEGAF’s turneringer.

Som æresmedlem modtager man et diplom, der bekræfter udnævnelsen, en gave og en buket blomster ved udnævnelse.

Hvis et æresmedlem udtaler sig krænkende eller taler nedsættende om SEGAF, vil dette blive behandlet i bestyrelsen, som i sådanne tilfælde suverænt kan afgøre, om personen vil blive frataget sit prædikat som æresmedlem.

Således vedtaget på bestyrelsesmøde den 6. januar 2022

Langesø Golfklub

Langesø Slot Open - by PING

11.-12. juni


Langesø - Danmarks skjulte golfperle - gå ikke glip af denne turnering!
Tilmelding her!

Danish Senior Amateur Open Championship

SEGAF and Helsingør Golf Club have the great pleasure to welcome you to participate in the Danish Senior Amateur Open Championship 2022 by Steen Tinning. We look forward to welcoming you, at this marvelous 18-hole international championship course located in Elsinore, 45 km north of Copenhagen.
The Club was founded in 1927 on what was then the military training of army officers school at Kronborg.
Today the club has not only 18 excellent golf holes, of which no two are alike, but also a par 3 course with 9 "real" golf holes a driving range with 6 target greens surrounded by bunkers and a short game area which is one of the best in the Denmark.
Elsinore golf course counted also among the 10 best parkland courses in Denmark, which is not surprising when visiting club.
The course has hosted the European Senior Tour in 2006, Ladies Europeen Tour in 2007 and Amateur Championship for Women national team 2015.

Steen Tinning is the protector of SEGAF, and we very much appreciate being allowed to connect his name to this Championship. Over the years Steen has been a tremendous inspiration for the Senior Amateur players in Denmark and SEGAF acknowledge Steen’s generous provision of advice and guidance to the Danish European Senior Teams.

Steen Tinning has always been a very dedicated golfer, and among other things he fought his way back to the European Senior Tour, after he at the end of 2003 had to withdraw his membership of The European Tour due to serious low-back disorders. However, thanks to a very dedicated back- and Ironman training, he recovered and successfully accomplished 4 Ironman competitions and furthermore, again being 100% fit for golf tournaments, achieved 2 victories in 2013, a win and a 2nd place in 2014 and another win in 2015 on the European Senior Tour.

Udenlandske Turneringer

Scandinavian Seniors Open Amateur Championship 2022
The tournament will be played between 28 - 30 July at
PGA Sweden National Lakes Course
Link to invitation
Link to terms of competition 

     
Czech International Senior Amateur Championship 2022
August 9 - 11, 2022  
Golf Club Karlovy Vary,
www.cgf.cz/cisac2022    

Turnerings program 2022

Måned

Dato

Turnering

Bane

Tilmeld

April/Maj

30./01.

Copenhagen Trophy presented by Kapacity

Royal Golf Club


Maj

07. – 08.

Divisionsgolf (1+2)Maj

14. – 15.

DGU Tour I

Gilleleje GK


Maj

21. - 22.

Ledreborg Senior & Veteran Challenge

Ledreborg Palace Golf


Maj

28. – 29.

SEGAF Open

Sct. Knud GK


Juni

04. – 05.

DGU Tour II

Hobro GK

Tilmelding

Juni

11. – 12.

Langesø Senior Open

Langesø

Tilmelding

Juni

18. – 19.

Divisionsgolf (3+4)Juni

25. – 26.

Furesø Mid-age og

Senior Open

Furesø GK

Tilmelding

Juni

1. – 16.

Danish Senior Open

Helsingør GK


Juli

23. - 24.

Dragsholm Senior, Veteran og Superveteran Open

Dragsholm GK

Tilmelding

August

05. – 07.

DM 50+

Næstved GK

Tilmelding

August

05. – 07.

DM 60+/70+

Tønder GK

Tilmelding

August

13. – 14.

Divisionsgolf (5+6)August

20. – 21.

DGU Tour III

Hedeland GK

Tilmelding

September

10. – 11.

Divisionsspil Finale

Holstebro GK


September

24. – 25.

DGU Tour finale

Breinholtgaard GK

Tilmelding

Lidt om Peter Bjulf Gindrup:
56 år
Bor med familien (kone og 1 stk. datter) i Tune ved Poskilde. 
Har spillet golf i 34 år, og nyder det sociale i spillet samt konkurrence mentaliteten.
Ejendomsmægler og har tidligere været i den administrative del af en golfklub.
Mærkesager:
* bliver at skabe flere spillere fra Fyn og Jylland, her er vi klart underrepræsenteret
* Ligeledes skal vi have flere turneringer i vest. Dette kræver dog hjælp til afvikling af turneringerne.
Lidt om Claus Langer:
51 år
Bor i Roskilde med familien (kone og 2 børn)
Startede med at spille golf som 14 årig i Roskilde Golfklub.
Spillede og trænede meget seriøst i en 5 års periode. Holdt en lang pause til jeg var midt i 30'erne og spillede derefter hyggegolf en del år.
Meldte mig ind i Ledreborg i 2018. Havde solgt en virksomhed. Børnene var blevet store. Jeg havde pludselig tid.
Har specielt de sidste par år trænet og spillet meget. En stor årsag er den mulighed som medlemsskabet af SEGAF har givet. Havde glemt hvor sjovt, frustrerende og nervepirrende det var at spille turneringer.
Det slutter jeg gerne op omkrin, ved (forhåbentlig) at blive en del af SEGAF bestyrelsen.
Til daglig driver jeg idag et par mindre virksomheder, som investerer i forskellige ting, er medejer af fodboldklubben FC Roskilde samt af en virksom der udlejer kontorlokaler og kontorpladser - Spor 3, som ligger ved Lejre station - sjovt nok kun 2 km fra golfbanen. 
Sent for Free via MPZMail
Start sending beautiful campaigns in seconds.
Try MPZMail FREE